25. kesäkuuta 2017

Magiaa ihonhoitoa

Kuvista voisi päätellä, että olen toteuttamassa kylpyhuoneessamme jotakin fetissiä, mutta kyseessä on Evolve- luonnonkosmetiikkasarjan naamiotestaus, tarkemmin sarjan kirkastavan naamion testi. Ja kun en osaa ottaa eteerisiä kosmetiikkakuvia, niin saatte ihastella mun massamurhaajailmettä.

Mutta nyt aiheeseen eli tuohon testaamaani naamioon. Hankin naamion tässä tapauksessa puhtaasti esteettisistä syistä, koska sarjan purkit on vaan niin ihanan eleettömän tyylikkäitä. Idioottimaistako? Toden totta, mutta purkin sisältö osottautui aika helmeksi purkin ulkoasun lisäksi. Tai no tässä tapauksessa purkin sisältöhän on raakasuklaata sekä mm. manteliöljyä. Kirkastava naamio on ehkä hieman harhaanjohtava, koska omasta mielestä tuote on kuoriva naamio. Naamiossa on kuorivina ainesosina kookoksenkuorijauhe sekä sokeriuute ja tuon suositellun viiden minuutin vaikutusajan naamiota kannattaakin hellästi hieroa iholla. Kirkastava lopputulos tulee siis mielestäni tuosta kuorinnasta. Olen tykästynyt ns. öljykuorintoihin ja tämä menee ehdottomasti ohi käyttämäni Madaran öljykuorinnan ohi. Manteliöljy ja tuo vaikutusaika tekee ihosta superpehmeän kuorinnan jälkeen, josta kuiva ihoni tykkää.




Ainoa miinus tuotteesta tulee sen olomuodosta. Tuote on purkissa ja kuten kuvasta näkyy, niin raakasuklaa on purkin pohjalla ja öljy pinnalla. Suosittelen lämpimästä käyttämään teelusikkaa naamion ottamiseen purkista. Ensimmäisellä kerralla otin sormin ja ei siitä mitään tullut. Tuote levisi pitkin kylppäriä ja käteen jäi pelkkää raakasuklaata ja öljy jäi lillumaan purkkiin. Lusikka siis avuksi, niin alkaa lyyti kirjottamaan. Käytän sivellintä naamioiden kanssa, mutta tämän tuotteen kohdalla sivellin on turha väline. Kun tuote on lusikassa niin eikun kämmenten kautta naamalle, niin tuote ei mene harakoille, vaan naamaan.

Vaikka tuote on melko hintava, niin suosittelen sitä ns. luksuskotihoitoihin tai kun tekee mieli jotakin makeaa. Voin nimittäin luvata, että tuotetta tulee maisteltua tahattomasti tuon viiden minuutin vaikutusajan aikana. Nam!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!