25. helmikuuta 2016

Operaatio kotivärinpoisto

Kyllä! Värinpoiston voi tehdä hiuksiinsa kotioloissa ja vielä herätetekemisenä sateisen iltalenkin jälkeen kahdeksalta illalla. Kuten ensimmäisestä pölähtäneessä kuvasta näkee, aloitusvärinä oli musta, joka oli vielä latvoista kerrostunut eli tukka oli todellakin MUSTA. Ihan vinkkinä, jos nyt tämän postauksen perusteella joku innostuu itse värinpoistoon, niin kannattaa levittää värinpoisto ensin latvaan ja pituuksiin, ei tyveen. Tämä siksi, että jos on aikaisemmin värjännyt hiuksiaan, niin väri on melko varmasti kerrostunut  ja on siksi tiukemmassa ja kerrostunut juuri latvoissa. Varmistin omassa karvapäässäni värin sijoittumisen juuri oikein laittamalla hiuksiin lakkaa ja vetämällä kunnon peikkopään eli latvat kattoon. Näin väri oli helpompi soheltaa päähänsä (mun tapauksessa juuri soheltaa).



Ja tässä iloinen värinpoistopöllö ensimmäinen värinpoisto päässään. Käytin muistaakseni kaupan Garnierin värinpoistoa (operaatiosta on noin kaksi kuukautta) ja siitä riitti oikein mainioisti lyhyeen hiukseen kahteen kertaan laitettavaksi. Ja tässä muistivinkki: väri ei poista väriä eli jos hiuksesi ovat värjätyt ja haluat värinpoiston, niin kannattaa ostaa joko raita-aine tai ihan värinpoistoon tarkoitettu pönikkä siellä kempparipuolelta. Jos ostat esim. vaalean kestovärin, niin se ei vaalenna kuin käsittelemätöntä hiusta ja sopii esim. tyvikasvun piilottamiseen.


Ja tässä lopputulos ensimmäisen värinpoiston jälkeen. Laitoin hiuksiin toisenkin satsin, mutta se ei enää ratkaisevasti vaalentanut hiuksia, koska tavoitteenahan ei ollut saada blondia tukkaa, vaan suklaanruskea lopputulos. Tämän jälkeen laitoin hiuksiin hapetteettoman suoravärin. Tämä siksi, että hius on värinpoiston jälkeen yleensä niin auki, että hapetetta ei enää ns. hiuksen avaukseen tarvita. Suoraväri myös sulkee hiussuomuja ja antaa hiuksille kiiltoa. Lopputuloksesta ei valitettavasti ole kuvaa, koska kello alkoi olla niin paljon,että muisti pätki ja silmät harotti väsymyksestä. Tämänkin olisi voinut siis tehdä järkiaikaan ;-)


2 kommenttia:

  1. Toi keskimmäinen kuva on niiiiin mahti!! Sä oot ihan paras! Ja tukasta tuli hyvä! Juu*****

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!