21. kesäkuuta 2015

Cattier- kosteutusta

Nyt kuulolla kaikki kuiva- ja herkkähipiäiset! Sain testiin Cattier- sarjan kosteusvoiteen samaan aikaan kuin sarjan miselliveden ja ensiskeptismin jälkeen tämä on yksi tuote, joka säilyy ehdottomasti käytössä ellei joku mullistava kosteusvoide tule markkinoille! Olen käyttänyt viime talvesta saakka talvikosteusvoiteena Madaran Pihlaja- kosteusvoidetta ja se onkin jäänyt kosmetiikkakaappini vakkarituotteeksi. Olen käyttänyt kesäkosteusvoiteena milloin mitäkin, mutta mikään kosteusvoide ei ole ollut "just eikä melkein"- tuote. Testattua on tullut Laveran kosteusfluidi, joka onkin mainio tuote, mutta pieni pumppuputeli ei pitkään ehdi vanhentua eli sitä saa olla ostamassa koko ajan lisää. Myös Nafhan kosteusvoide on tullut kokeiltua, mutta se jätti ihon liian "kuivaksi" eli ei yksinään riitä ainakaan mun iholle.



Tässä siis syitä miksi olin skeptinen tällekin tuotteelle, aluksi. Tuote on pakattu kauniiseen pumppupulloon ja pumppupullo saa meikäläiseltä ehdottomasti joka kerta extrapisteet: tuote pysyy hygieenisenä ja annostelu on pumpun kanssa niin paljon helpompaa. Toinen positiivinen yllätys oli tuotteen koostumus. Tuote ei ole mitään lirua, mutta ei mitään tönkkötököttiäkään ja siksi imeytyy todella hyvin iholle ollakseen näinkin hoitava tuote. Tuote on myös riittoisaa: puoli pumppausta riittää (kyllä, pumpulla saa senkin aikaiseksi).



Ja nyt niihin tuntoihin ja tuloksiin. Ihon tuntuu kosteusvoiteen jälkeen kosteutetulta, mutta ei rasvaiselta. Iho on vähän kuin aamukasteen jälkeen. Noin kuukauden käytön jälkeen voin sanoa ihon olevan paljon kosteusrikkaampi ja kimmoisampi ja ihon sävykin on parantunut. Eron huomaa, koska aikaisempi Nafhan kosteusvoide ei jaksanut kosteuttaa ja hoitaa ihoani kuten tämä tuote ja iho olikin koko ajan jotenkin pintakuivan tuntuinen. Tämä jää siis ehdottomasti kosmetiikkakaappiin! Niin ja tuotteen vaikuttavina aineita on jojobaöljy sekä auringonkukkaöljy ja ruusuvesi. Tuossa auringonkukkaöljyssä on erityisen paljon E ja F- vitamiinia eli ravitsevasta ja kosteuttavasta tuotteesta on kyse. Ja tähän väliin on sanottava taas, että tämä ei ole maksettu mainos :-) Vaikka saan testiin/käytettäväksi tuotteita en niitä hehkuta jolleivat ole sen arvoisia. Joku roti sentään!

P.S. Jos kiinnostuit tästä ja muista Cattierin tuotteista, niin Biodellyllä on kesäkuun loppuun kaikki Cattier- tuotteet -20%. Pitää siis ostaa itselle lisää tuota kosteusvoidetta sekä testiin tämä kosteuttava naamio.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!