8. toukokuuta 2015

Change ja uusia rinuliivejä

Nyt on muuten aika mennä Changelle alusvaateostoksille! Vielä tämän ja huomisen päivän saa KAIKISTA tuotteista -40%. Itse kävin hyödyntämässä alennuksen eilen Kampin liikkeessä, kun huomasin, että t-paitarintsikat oli niin kulahtaneet, että vinttasin ne suosiolla roskikseen. Hieman jännitti löytyykö Changesta meikäläisen kokoa, mutta mun pelastus oli uudehko Basic- mallisto ja todella ammattitaitoinen henkilökunta. Kiitos vaan myyjille! <3 Nyt onkin sitten t-paidan alle liivejä kaksin kappalein eikä tarttee stressata näkyykö läpi liikaa vai ei. Plussana liiveissä on olkaimet, joiden paikkaa saa fiksattua kuten tuossa alla olevassa kuvassa näkyy. Myyjä näytti myös yhdet megakauniit liivit ja seuraava ostos onkin ehdottomasti nämä Changen Britney Spears- malliston liivit, joista oli eilen vaan valitettavasti loppunut mun lollokoko (Britney- liivit olivat muuten luonnossa sata kertaa kauniimmat kuin kuvassa).




4 kommenttia:

  1. Mulla on Britney sarjan Elma -liivit ja mun vanhat ja väsyneet lollerot näyttävät niissä oikein napakalta rintaparilta :) Nappiostos.

    Ps. olisi kiva kun laittaisit joskus vaikka jotain omakuvia, päivän asua tms. Olisi henkilökohtaisempi blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! :-) Pitää käydä koklaamassa sitäki mallia. Mä mietin tota oman pärstän laittamista blogiin. Netti on niin kummallinen paikka, että harkitsen tarkkaan kuinka sinne itseni pungen ja mitä sinne elämästäni lisäilen. Tiedän, että blogista tulisi henkilökohtaisempi, koska tykkään itsekin blogeista, joissa bloggaaja on omalla naamallaan. Harkinnassa siis on edelleen ;-)

      Poista
  2. Paljon tuollaiset basic liivit maksaa per kappale? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikohan niiden normihinta siinä 40-50 euroa, koska alen jälkeen jäi muistaakseni 24 euroa kipale :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!